Európa-liga: A Braga edzője úgy érzi, megnyerik a döntőt

Vágólapra másolva!
2011.05.06. 00:22
Domingos Paciencia, a Braga vezetőedzője nagyon örült a továbbjutásnak a Benfica ellen, és úgy nyilatkozott, megérzése szerint a finálét is megnyerik a Porto ellen.

„Nagyon örülök a csapat sikerének, amely fantasztikusan teljesített. Igazi profik a játékosaim, akik képesek áldozatokat hozni az együttesért. Nagyszerű érzés egy európai kupa döntőjébe jutni. Úgy hiszem, megérdemeltük ezt a sikert. Hosszú utat tettünk meg, sok nehézségünk volt, tizenkét-tizenhárom emberrel csináltuk végig ezt a sorozatot. Fantasztikus, hogy erre a szintre jutottunk. Természetesen meg akarjuk nyerni a finálét. Ez nem lehet kérdés. A Braga bebizonyította, hogy képes lehet erre. Úgy érzem, megnyerjük a döntőt" – mondta Domingos Paciencia.

A Benficát irányító Jorge Jesus szerint a Bragának szerencséje volt, és együttese jobban játszott, csak nem volt szerencséje.

„A játékosaim mindent megtettek azért, hogy bejussunk a döntőbe. A Braga szinte helyzetet sem alakított ki. Néha az ember nem lehet erősebb a szerencsénél. Sok helyzetünk volt, de a kapufát találtuk el, vagy nulláról lőttünk fölé. Természetesen csalódottak vagyunk, nem könnyű ez nekünk és a szurkolóknak. Jó teljesítményt nyújtottunk, csak a gólszerzés nem jött össze. Jobbak voltunk. A Braga betalált, majd beállt védekezni és szerencséje volt" – mondta Jorge Jesus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik