Európa-liga: „Nagyon jó csapat az FTC, de nem esélyesebb nálunk”

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 19:58
Címkék
Kent Bergersen szerint az egygólos ferencvárosi előny ellenére 50-50 százalék a továbbjutási esélye a magyar csapatnak, illetve vendéglátójának, az Aalesundnak a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének csütörtöki visszavágóján. A norvég klub másodedzője a csapat honlapján latolgatta az esélyeket.

„Ötven-ötven százalék a két csapat esélye a továbbjutásra. Ha meg tudjuk zavarni a magyar csapat védelmét, gólokat szerezhetünk, amihez a közönség támogatását is élvezni fogjuk, ez rendkívül fontos – mondta a vezetőedző, Kjetil Rekdal távollétében az első mérkőzésen a csapatot irányító Bergersen. – A Ferencváros jó csapat, kiváló egyéni teljesítményeket láthattunk benne, főleg támadásban erős, a norvég élvonalban is jó eséllyel indulna, még akkor is, ha a stílusa európai csapatként el is tér a miénktől. A védekezésben rengeteg területet ad az ellenfelének, nekünk ezt kell kihasználnunk. Nem hiszem, hogy mást játszana, mint hazai pályán."

A narancs-kékek 10 778 fős befogadóképességű stadionjában a jegyeket 50 és 300 norvég korona (körülbelül 2000 és 10 000 forint) között árulják majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik