Paks: Barthát angol másodosztályú klubok figyelik a Hearts ellen

Vágólapra másolva!
2011.08.04. 16:12
Címkék
A Paks szélsője, Bartha László a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, ma este élete mérkőzését játssza az Európa-ligában a skót Hearts otthonában. A középpályás számára azért is lehet különösen fontos a találkozó, mert a Nemzeti Sport Online információi szerint több angol másodosztályú klub is figyeli majd a játékát.

A korábbi ferencvárosi támadó, Bartha László 2010 januárjában az NB II-es Kozármislenytől szerződött Paksra, ahol az elmúlt másfél év alatt meghatározó játékossá nőtte ki magát. Eddig az Európa-ligában is jó teljesítményt nyújtott Bartha, akire több külföldi csapat is felfigyelt.

„Bartha játékát ma este a Hearts elleni találkozón több angol másodosztályú csapat is figyeli majd. Úgy érezzük, Laci megérett arra, hogy külföldön futballozzon, de természetesen figyelembe kell venni a Paks érdekeit is. A tolnaiak számára Bartha pótlása most nem lenne könnyű feladat, ezért az idén nyáron már nem tervezünk váltást, de nagyon fontos lesz, hogy milyen teljesítményt nyújt a mai találkozón, mert a Hearts ellen akár megalapozhat egy későbbi külföldi szerződést" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a 24 éves futballista menedzsere, Paunoch Péter.

A Hearts–Paks mérkőzést 20.45 órától nyomon követheti a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósításában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik