PSV: a Rangers korábbi holland klasszisa figyelmeztette a skótokat Dzsudzsákra

Vágólapra másolva!
2011.03.09. 11:56
A jelenleg a holland B-válogatottat irányító Arthur Numan – aki hosszú ideig a PSV és a Rangers védője is volt – skót újságírók kérésére elemezte a holland és a skót csapat párharcának esélyeit az Európa-ligában. A szakember úgy véli, Dzsudzsák Balázs különösen veszélyes lehet a Rangers számára, és a skótok nem okozhatnak majd meglepetést a PSV-t irányító Fred Ruttennek.

„A PSV-nek van néhány nagyon jó játékosa. Elsősorban Ola Toivonen, aki nagyszerűen teljesít ebben a szezonban. Rajta kívül van még egy kiváló labdarúgója, a magyar Dzsudzsák Balázs, aki a bal oldalon játszik, és számos gólt szerez. A PSV-nél jó a fiatalok és a tapasztalt játékosok aránya, és nem hiszem, hogy a Rangers túl sok meglepetést tud okozni Fred Rutten edzőnek" – mondta Numan, aki 45-ször szerepelt a holland válogatottban.

„A Rangers általában öt-négy-egyes formációban játszik az idegenbeli európai kupameccseken, és ez szerintem most is így lesz, úgyhogy érdekes lesz a két taktikai felállás találkozása, mivel a PSV általában három, de legalább kettő támadóval áll fel. A hollandok januárban elveszítették legjobbjukat, Ibrahim Afellayt, de maradtak jó támadóik, mint Marcus Berg, és a középpálya is erős a tapasztalt Orlando Engelaarral" – tette hozzá a korábbi futballista.

A PSV és a Rangers nyolcaddöntős párharcának első meccsét csütörtökön 19 órakor rendezik Eindhovenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik