F1: Össze kell szednem magam, mert magasabb szintre léptünk - Webber

Vágólapra másolva!
2011.03.26. 09:34
Címkék
Sebastian Vettel nem értékeli túl az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén elért eredményét, a Red Bull világbajnoka tisztában van vele, hogy a versenyen alaposan átalakulhat a sorrend. Ugyanakkor nem tart senkitől, és biztos benne, hogy autója is végigbírja majd a futamot. Csapattársa, a harmadik helyezett Mark Webber csalódott, hogy ilyen nagy távolságra van a némettől.

„Az első lépést megtettük, de még mindig nulla pontunk van, ugyanúgy, ahogy a riválisainknak. A futam tele lesz ismeretlen tényezőkkel, s bár van sejtésünk róla, hogyan fognak viselkedni a gumik, a valóság akkor derül majd ki. Érdekesnek ígérkezik – mondta Vettel. – Az időmérő teljesítményével tökéletesen elégedett vagyok, a csapat kiváló autót rakott össze, és úgy vélem, a versenyen sem lesz gond a megbízhatóságával."Vettel. – Az időmérő teljesítményével tökéletesen elégedett vagyok, a csapat kiváló autót rakott össze, és úgy vélem, a versenyen sem lesz gond a megbízhatóságával."

„Nem tudtam jobb időt autózni, ezért csalódott vagyok. Nem tudom, hol veszítettem időt Sebastianhoz képest, alaposan át kell néznem, hol tudnék javulni – mondta Webber. – A csapat remek munkát végzett, én nem, de össze kell szednem magam, mert eggyel magasabb szintre léptünk. Képtelen voltam a pole-ért harcolni, ami kellemetlen, főleg, hogy az első sorról is lecsúsztam."

Az összes szombati reakciót elolvashatja ide kattintva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik