Formula-1: Alonso és Schumacher csalódott az időmérő után

Vágólapra másolva!
2011.03.26. 10:22
Címkék
Fernando Alonso és Michael Schumacher is csalódottan nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj szabadedzése után, a Ferrari és a Mercedes pilótája is jobb rajtpozíció megszerzésében reménykedett. Alonso az 5., Schumacher a 11. helyről indulhat a magyar idő szerint vasárnap reggel 8 órakor kezdődő futamon.

„Már a szabadedzéseken látszott, hogy nem vagyunk versenyképesek. Az időmérőn inkább a biztosra mentünk, mert az idén már nem számít annyira, hogy a negyedik vagy az ötödik helyről rajtolsz, mint tavaly – fogalmazott Alonso. – Az ötödik pozíciónál jobban bánt az elsővel szembeni lemaradásunk, s hogy a Toro Rossóval, a Sauberrel és a Renault-val szemben nincs meg a megnyugtató előnyünk. Remélem, Sepangban minden másképpen alakul majd, és a pole-hoz leszünk közelebb."Alonso. – Az ötödik pozíciónál jobban bánt az elsővel szembeni lemaradásunk, s hogy a Toro Rossóval, a Sauberrel és a Renault-val szemben nincs meg a megnyugtató előnyünk. Remélem, Sepangban minden másképpen alakul majd, és a pole-hoz leszünk közelebb."

„Nem ideális rajtja ez az idénynek, nem tagadhatom le, hogy csalódott vagyok – mondta Schumacher. – Nem az a pár század zavar, amely miatt lecsúsztam a harmadik szakaszról, hanem a lemaradás, amely miatt nem vagyunk az első két sorban. A tesztek után azt hittük, a Ferrari szintjén vagyunk, de sajnos nem ez a helyzet. Sajnos több gondunk van itt az autóval, mint a teszteléseken."

Az összes szombati reakciót elolvashatja ide kattintva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik