Formula-1: Még több ilyen fantasztikus győzelmet akarok - Hamilton

Vágólapra másolva!
2011.04.17. 11:40
Címkék
Lewis Hamilton további hasonló győzelmeket vár magától a Kínai Nagydíjon bemutatott remek versenyzése után, a McLaren pilótája megköszönte csapatának, hogy a rajt előtti pillanatokban megjavították autóját, amelyből szivárgott az üzemanyag.

„Le vagyok nyűgözve, nagyon régóta nem nyertem versenyt – mondta a legutóbb a tavalyi Belga Nagydíjon nyerő Hamilton. – Keményen dolgoztunk, és meg is lett az eredménye. Továbbra is nyomni kell, és akkor még több ilyen győzelem összejöhet. Az időmérőn egy készlet lágy gumit megspóroltam, ami kulcsfontosságú volt a versenyen, kicsit tovább kint tudtam maradni azon a készleten időveszteség nélkül."

„A boxkiállások jól sikerültek, és fontos volt, hogy a rajt előtt megjavítsák a kocsimat, mert üzemanyag szivárgott a tankból. Majdnem a boxban ragadtam, rengeteg alkatrészt kiszedtek a kocsimból, és hat perccel a boxutca zárása előtt még darabokban állt az autó. A versenytempónk megegyezik a Red Bulléval, de az időmérőn még javítanunk kell" – fejezte be Hamilton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik