Cristiano Ronaldo kiakadt: „Hogy jön ide Messi?”

Vágólapra másolva!
2012.06.09. 08:30
null
Cristiano Ronaldo besokallt a messis kérdéstől (fotó: Action Images)
Nem biztos, hogy Cristiano Ronaldo a világ legjobb labdarúgója, de hogy ő a legtöbbet kacsintó, afelől nincs kétség. A németek elleni mérkőzésre készülő portugál válogatott sajtótájékoztatóján kis túlzással még a tűzcsapot is lekacsintotta, ám a kameráknak egyenként legalább három pislantás biztosan jutott. A bájosan vigyorgó szélső mimikai alakítása izgalmasabbnak bizonyult a verbálisnál, megállás nélkül pufogtatta a blőd futballistaközhelyeket, legtöbbször a vonatkozó kérdés tartalmától teljesen függetlenül.

 

„Nagyszerű csapat a német, csupa kiváló játékossal, a torna egyik esélyese – mondta el, amit egy jó ellenfélről illik. – Nálunk kiváló a hangulat, egységesen készülünk a feladatra. A németekkel szerintem ragyogó meccset vívunk, igazi csata lesz. Hogy mit üzenek a madridi csapattársaimnak? Hogy majd szombaton kiderül, ki a jobb.”

Szegény Sami Khedira és Mesut Özil valószínűleg nem tudott aludni a zord fenyegetés után, velük ellentétben Cristiano Ronaldo legfeljebb akkor forgolódott az ágyában, ha álmában felbukkant egy apró argentin futballista. Ki is jött a sodrából, amikor a pénteki sajtótájékoztatón valaki bedobta az örök kérdést.

„Hogy jön ide, egy Portugália–Németország Eb-mérkőzés előtt, hogy ki a jobb, Messi vagy én?!” – háborgott a szélső, ám az arcvonásai rögvest kisimultak, amint a dilemmát felvető újságíró tisztázta magát, leszögezve, nála Cristiano Ronaldo mindenekfelett áll. Volt még egy-két kellemetlen téma ezen kívül is, ám azokat már magabiztos mosollyal „leverte” a csillag. Például emlékeztették rá, hogy elég sok tizenegyest kihagy mostanában.

„De rengeteget be is lőttem” – riposztozott. Amikor arra kellett válaszolnia, miért nem osztott autogramot az érte rajongó lembergi gyerekeknek, hebegett-habogott valamit a futballfesztiválról. Szegény helyiek fél órával később, a nyílt edzésen sem kaptak tőle semmit, pedig tett egy olyan mozdulatot, mintha ki akarná dobni nekik ajándékba a megkülönböztető dresszét. Az utolsó pillanatban azonban visszarántotta a ruhadarabot, majd jót mulatott.

BEHARANGOZÓ CIKKÜNKET A NÉMETORSZÁG–PORTUGÁLIA MÉRKŐZÉSHEZ A DÉLELŐTT FOLYAMÁN OLVASHATJÁK HONLAPUNKON! TOVÁBBI RÉSZLETEKET ÉS A THOMAS MÜLLERREL KÉSZÜLT INTERJÚT – AMELYBŐL KIDERÜL, Ő KIT TART JOBBNAK: RONALDÓT VAGY MESSIT... – A NEMZETI SPORTBAN TALÁL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik