Euro 2012: Blanc és Hodgson alapjában véve elégedett

Vágólapra másolva!
2012.06.11. 20:33
Címkék
Sem Laurent Blanc francia szövetségi kapitány, sem Roy Hodgson, az angolok szakvezetője nem dőlt a kardjába azt követően, hogy csapataik 1–1-re végeztek egymás ellen a labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának hétfő esti első mérkőzésén.

Laurent Blanc: – Furcsa módon csak akkor kezdtünk el futballozni, amikor gólt kaptunk. Az viszont értékelendő, hogy amikor bajba kerültünk, sikerült egyenlítenünk. A szünet után, ha nem is volt sok lehetőségünk rá, megszerezhettük volna a második gólt is. Összességében azt kell mondjam, mindkét csapat rászolgált egy pontra.Laurent Blanc: – Furcsa módon csak akkor kezdtünk el futballozni, amikor gólt kaptunk. Az viszont értékelendő, hogy amikor bajba kerültünk, sikerült egyenlítenünk. A szünet után, ha nem is volt sok lehetőségünk rá, megszerezhettük volna a második gólt is. Összességében azt kell mondjam, mindkét csapat rászolgált egy pontra.

Roy Hodgson: – Jól játszottunk egy olyan topcsapat ellen, amely feladta a leckét. Be kell érnem ezzel az eredménnyel. Nagyszerű gárda a francia, pariban voltunk vele, egy percig sem kellett félnem. Ha a végén egy kicsit több szerencsénk van, megszerezhettük volna a második gólunkat is. A bíró jól fújt, de amúgy is butaságnak tartom azt, ha valaki a játékvezetővel foglalkozik. Néha szerencséd van, néha nincs. A befejezéseken, a döntéshozatalon mindenesetre javítanunk kell. Volt, hogy elhamarkodottan adtunk be, előfordult, hogy kényszerítőztünk, amikor nem kellett volna, az azonban feltétlenül pozitívum, hogy mindenkin látszott a nagy igyekezet."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik