Euro 2012: „Nálunk nincsenek egyéni, csak csapathibák” - Kassai gólbírója

Vágólapra másolva!
2012.06.23. 10:44
Bognár Tamás is megszólalt Kassai Viktor labdarúgó-játékvezető Európa-bajnokságot megjáró csapatából. A gólvonalbíró elmondta, náluk nincsenek egyéni hibák, mindent a csapat tesz.

„Én a másik kapunál álltam, kollégámhoz hasonlóan az alapvonalnál. A mi feladatunk, hogy a tizenhatoson belül az előttünk történő szabálytalanságokat jelezzük, illetve segítsük a játékvezető dolgát a gólok megítélésében – nyilatkozta az Ukrajna–Anglia mérkőzés kapcsán a tapolcai bíró, Bognár Tamás a Veszprém megyei naplo-online-nak. – Természetesen az esetről nem beszélhetek, csak általánosságban mondhatom el: mi egy csapat vagyunk akkor is, amikor sikereket kell átélnünk, és így van a keserűség pillanataiban is. Ebből következik, hogy a felelősségünk is közös, együtt vállaljuk annak következményeit. Nálunk nincsenek egyéni hibák, kis csapatunkkal minden együtt történik.”naplo-online-nak. – Természetesen az esetről nem beszélhetek, csak általánosságban mondhatom el: mi egy csapat vagyunk akkor is, amikor sikereket kell átélnünk, és így van a keserűség pillanataiban is. Ebből következik, hogy a felelősségünk is közös, együtt vállaljuk annak következményeit. Nálunk nincsenek egyéni hibák, kis csapatunkkal minden együtt történik.”

Bognár hozzátette, a szóban forgó mérkőzés, illetve Marko Devics meg nem adott gólja után nem volt vitás, hogy számukra befejeződött a labdarúgó Európa-bajnokság.

A magyar bírói csapat vezetője, Kassai Viktor tegnap sajtótájékoztatón beszélt a történtekről, míg Vad II István a Nemzeti Sportnak mondott néhány szót a tévedése kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik