Euro 2012: Nincs értelme beszélni a 2-2-ről - Torres

Vágólapra másolva!
2012.06.18. 09:46
Címkék
Olaszországot kísérti a múlt. Amennyiben a Spanyolország és Horvátország ma este 2–2-es döntetlent játszik egymással a C-csoport harmadik fordulójában, úgy az olaszok bármilyen eredményt érnek el Írország ellen, búcsúznak a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságtól. Fernando Torres szerint azonban nincs értelme beszélni erről az eredményről.

„Azt hiszem, nincs értelme beszélni erről az eredményről – mondta az írek elleni duplázó támadó. – Aki ilyet feltételez, az minket és a horvátokat sem tiszteli. Kétség sem férhet hozzá, hogy profi labdarúgóként nyerhetünk, veszíthetünk vagy éppen döntetlent játszhatunk. Ennek a játéknak a lényege viszont mindkét fél számára a győzelem. Nekem ezt jelenti a futball. Horvátországot is szeretnénk legyőzni, aztán várjuk a negyeddöntős folytatást, mindegy, hogy melyik válogatott ellen.”

2004. június 22-én hasonló volt a helyzet a portugáliai Eb-n – szintén C-csoport! –, és hiába fogadkozott előre Dánia és Svédország, az északiak a kontinens vigyázó szemei láttára csak összehozták a biztos továbbjutásukat garantáló 2–2-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik