Euro 2012: Vereség nélkül, emelt fővel búcsúztunk - Hodgson

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 00:05
Címkék
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson nem hibáztatja teljesen elfáradó játékosait, szerinte emelt fővel távoznak az olaszok ellen tizenegyesekkel elbukott Eb-negyeddöntőt követően.

„Amikor tizenegyesekre került sor, reméltem, ez a mi tornánk lesz, de a gyakorlás nem segített. Nem hibáztathatom a játékosokat, jó néhányuk már teljesen kimerült a mérkőzés végére” – kezdte nyilatkozatát Roy Hodgson.

„Természetesen bíztam a továbbjutásban Montolivo hibáját követően, mivel az öt tizenegyesrúgónk nagyon jó játékos. A gyakorlások során figyeltem Ashley Young és Ashley Cole rúgásait, jók voltak, de nem tudod ezt megismételni, ha fáradtak a lábaid, nagy rajtad a nyomás, és ideges vagy.”

„Az olaszok jobban álltak fel a tizenegyesekhez, vegyük csak például Pirlót. Úgy gondolom, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de a második félidőben elfáradtunk, és ők csak jöttek újra meg újra. Kiestünk, de vereség nélkül búcsúztunk a tornától, felemelt fejjel” – zárta mondandóját Hodgson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik