Spanyolország: Villa kihagyja a kupadöntőt, az Eb-n ott lehet

Vágólapra másolva!
2012.05.17. 09:38
Címkék
Bár a spanyol Király-kupa döntőjét is ki kell hagynia David Villának, a Barcelona csatárának, a decemberi klubvilágbajnokságon lábtörést szenvedő játékosnak továbbra sem kell lemondania az Európa-bajnoki szereplésről. Erről a válogatott orvosa beszélt.

„Villa rehabilitációja még tart, már labdás edzéseket is végez, de még két hét kell ahhoz, hogy megállapíthassuk, ott lehet-e az Európa-bajnokságon – mondta Ricard Pruna, a válogatott orvosa. – Az már biztos, hogy a Bilbao elleni kupadöntőn nem játszhat, de a válogatott keretéhez csatlakozhat, és az Eb-szereplésről sem kell még lemondania.”

Carles Puyolról, a Barcelona védőjéről Pruna elmondta, a múlt héten térdműtéten áteső játékos biztosan nem lesz ott a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadalon.

Del Bosque a szerdán kihirdetett 21 fős keretébe nem válogatta be a Király-kupa május 25-ei döntőjében érdekelt Barcelona és Bilbao, illetve a Bajnokok Ligája-döntőjét május 19-én játszó Chelsea spanyol játékosait, közülük a keret 27-ei véglegesítésekor választja ki azokat, akik utazhatnak Lengyelországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik