Vb 2010: Löw szerint klasszisként játszottak a második félidőben

Vágólapra másolva!
2010.07.03. 18:47
Címkék
Lesöpörte a pályáról a Nationalelf a Diego Maradona vezette argentin válogatottat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság ma délutáni negyeddöntőjében. A német játékosok érthető módon még alig hiszik el nagy különbségű  győzelmüket.

„Az egész csapatra nagyon büszke vagyok, de nem csak mai teljesítményük miatt – értékelt a mérkőzés végén Joachim Löw. – Különösen a második félidőben játszottunk ragyogóan, egyenesen klasszisként. Úgy futballoztunk, mint a nagy bajnokok. Korábban el sem mertük képzelni, hogy így futballozhatunk, és ilyen eredményeket érünk el. Négy gólt rúgtunk és egyet sem kaptunk ma, a csapat tökéletes volt, Messit pedig levettük a pályáról."Joachim Löw. – Különösen a második félidőben játszottunk ragyogóan, egyenesen klasszisként. Úgy futballoztunk, mint a nagy bajnokok. Korábban el sem mertük képzelni, hogy így futballozhatunk, és ilyen eredményeket érünk el. Négy gólt rúgtunk és egyet sem kaptunk ma, a csapat tökéletes volt, Messit pedig levettük a pályáról."

„Ez egy álom – olvadozott a minden német gólnál a díszpáholyban valóságos örömköröket járó kancellár, Angela Merkel. – Olyan nagyszerű teljesítményekkel, mint amelyet az angolok és az argentinok ellen mutatott a csapat, igen közel értünk célunkhoz."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik