PSG: Messi nem kapta meg a neki járó tiszteletet – Mbappé

Vágólapra másolva!
2023.06.14. 17:31
null
Kylian Mbappé szerint Lionel Messi nem kapta meg a neki járó tiszteletet Franciaországban (Fotó: Getty Images)
Interjút adott az olasz La Gazzetta dello Sportnak a francia Paris Saint-Germain támadója, Kylian Mbappé, aki a napokban jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg 2024 nyarán lejáró szerződését a párizsiakkal, annak ellenére, hogy a kontraktus szerint egyéves hosszabbítási opció szerepel benne. A 24 éves világbajnok többek között arról beszélt, hogy Messi Franciaországban nem kapta meg a neki járó tiszteletet, ő pedig nem kérte a klubot, hogy adják el vagy engedjék el a Real Madridhoz.

 

Mint ismert, 2022-ben felvetődött, hogy Kylian Mbappé a Real Madridhoz szerződik, ám végül 2+1 évvel meghosszabbította szerződését a PSG-vel. A világbajnok támadó nemrég közölte a párizsiakkal, hogy nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, ezt követően arról lehetett hallani, hogy Mbappé akár már idén nyáron elhagyhatja Párizst, ám leszögezte, hogy a következő idényt biztosan a PSG-nél tölti majd.

A nagy port kavaró ügy után Mbappé a La Gazzetta dello Sportnak beszélt többek között Lionel Messi távozásáról és saját jövőjéről is.

„Ő lehet a történelem legjobb játékosa. A távozása sohasem jó hír. Én személy szerint nehezen értettem meg, hogy sokan miért boldogok ennyire. Leóról beszélünk. Franciaországban nem kapta meg a neki kijáró tiszteletet. Szégyen, de így volt. Mindent meg kell tennünk, hogy pótoljuk” – mondta az argentinról Mbappé, aki saját jövőjével kapcsolatban leszögezte: nem kérte a klubot, hogy adják el vagy engedjék el a Real Madridhoz.

„Csak azt mondtam nekik, hogy 2025-ig nem szándékozom hosszabbítani. Nem tárgyaltunk a folytatásról, de örülök, hogy még egy évig itt maradok” – húzta alá Mbappé.

„Egy olyan játékosnak, mint én, az a célja, hogy mindent megnyerjen, de van néhány problémánk a PSG-nél. Tudjuk, hogy vannak hiányosságok, amelyekért előbb-utóbb megfizetünk” – tette hozzá Mbappé.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik