Jégkorong: Rajna Miklós újult erővel csatlakozott a válogatotthoz

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 19:31
Címkék
Rajna Miklós is azon Vasas-játékosok egyike, akik meghívót kaptak a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányától, Ted Satortól a hétvégi Telenor Hoki Kupát megelőző összetartásra. A 19 éves kapus a napokban betegséggel bajlódott, de már jól érzi magát, alig várta, hogy csatlakozzon a nemzeti csapathoz. 

„Egy vírus söpör végig a csapatunkon, edzőnk, Risto Kurkinen is beteg volt, aztán Gröschl Tamás hagyott ki egy-két napot, majd én voltam soron, de masszőrünk, Prohászka Zoltán is beteg – mondta Rajna. – Köhögés, nátha, láz, vagyis a szokásos influenzás tünetek tették nehézzé a napjainkat, ezért is hagytam ki a Miskolc elleni vasárnapi találkozót. A hétvégén is otthon pihentem, hétfőn is kúráltam magam, hogy újult erővel vágjak neki a válogatott összetartásnak.

A betegség valóban rövid lefolyású, Gröschl Tamás is csupán egy napig volt lázas, és egy mérkőzést sem kellett kihagynia, Risto Kurkinen edző is csak egy mérkőzésről hiányzott. Hétfőn már Rajna sem volt lázas, vagyis úgy tűnik, rajta is gyorsan söpört végig a vírus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik