Jégkorong: Sator szerda helyett csak csütörtökön véglegesíti a vb-keretet

Vágólapra másolva!
2011.04.13. 21:41
Címkék
A tervekkel ellentétben mégsem szűkítette véglegesen szerda este, az utolsó vb-felkészülési mérkőzést követően a magyar jégkorong-válogatottat Ted Sator, legjobbjaink szövetségi kapitánya.

Betegség és sérülés ugyanis közbeszólt, így a szakember még vár fél napot, amíg nyilvánosságra hozza végleges, 22 fősre szűkített keretét.

Nyilván a helyek többsége már elkelt – a legtöbb ugye eleve nem lehetett kérdőjeles, kulcsembereinknek képességük és formájuk alapján bérelt helye van –, Ted Sator azonban a végső szó kimondása előtt kikéri majd az orvosi stáb véleményét is.

A nap folyamán betegség miatt esett ki a bő keretben számításba vett Szirányi Bence, aki a tervekkel ellentétben már az Ukrajna elleni dunaújvárosi találkozón (a vendégek szétlövésben nyertek 3–2-re) sem léphetett jégre.

A honosított Sikorcin Ladislav combizomhúzódás miatt az ukránok elleni mindkét mérkőzést kihagyta, de ő ennek ellenére biztos vb-résztvevőnek tűnik. Miként keddi és szerdai játékával az újonc Bartalis István is meggyőzte a szövetségi kapitányt, aki különösen a dunaújvárosi találkozót követően dicsérte a fiatal centert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik