Kajak-kenu: Át kell értékelni mindent, átállítani az agyamat - Szalai Tamás

Vágólapra másolva!
2011.06.03. 15:53
Címkék
Ismét az egyesre kénytelen fókuszálni Szalai Tamás, miután nem élvezi Storcz Botond, a kajak-kenusok szövetségi kapitányának bizalmát a férfinégyesben.

„Eddig a négyesre fókuszáltam, hiszen mindannyian biztosak voltunk benne, hogy négyesben megmérethetjük magunkat a válogatón. Aztán kiderült, hogy mégsem, hiszen a kapitány másként döntött, úgyhogy át kell értékelni mindent, átállítani az agyamat, mert összesen alig három hetem maradt arra, hogy merőben új dologra készüljek. Persze nem idegen tőlem az egyes, de mégiscsak más hozzáállást igényel, mint a négyes" – mondta Szalai.Szalai.

A felkészülési szezon után a Szalai Tamás, Gyökös Lajos, Kucsera Gábor, Boros Gergely alkotta kvartett tűnt befutónak a szezonra. Legalábbis élvezték a szövetségi kapitány bizalmát, de a csehországi vk-ra egy helyen változtatott Storcz Botond, a tájékoztatón remeklő Dombi Rudolfot jelölte a betegség miatt hiányzó Kucsera helyére.

Később jött az ismételt fordulat, visszakerült Kucsera, s miközben Boros helye a legstabilabbnak tűnik, érkezett a két rutinos olimpiai bajnok, Kammerer Zoltán és Vereckei Ákos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik