Férfi kézi: a Szeged a nagy hőség mellett a Partizanon is felülkerekedett

Vágólapra másolva!
2011.08.27. 12:21
Címkék
Bejutott a Kanizsa-kupa döntőjébe a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, miután a pénteki elődöntőben 30–27-re nyert a Partizan Beograd ellen. A szegediek ma 19 órakor lépnek pályára Magyarkanizsán a döntőben. Ellenfelük a szlovén Celje lesz, amely 32–24-re verte az FTC-PLER-t.

„Ezen a meccsen két ellenfelünk volt, a szerb bajnok Partizan és az iszonyatos meleg. Sokszor játszottam már hőségben, de ilyenben még nem. A második percben már ömlött rólam a víz, azon gondolkodtam, hogy mezt cserélek. Nem játszottunk jól, mérgesek is voltunk az öltözőben. Egyetlen dolog, ami mindenképpen pozitívumként említhető, hogy végül nyertünk, és a döntőbe jutottunk. A Magyarkanizsára ellátogató Pick-szurkolóknak köszönjük, hogy ilyen nagy létszámban bíztattak bennünket, és erőt adtak a meccshez nyilatkozta a szegediek honlapjának Törő Szabolcs. nyilatkozta a szegediek honlapjának Törő Szabolcs.

FÉRFI KÉZILABDA, KANIZSA-KUPA
ELŐDÖNTŐ
Pick Szeged–Partizan Beograd (szerb) 3027 (1516)
Magyarkanizsa, 600 néző. Vezette: Dobrovits, Tájok
Pick Szeged: Tatai – Prodanovics 4, Zubai 3, Buday 5/1, Czina, Vadkerti 2, Törő 4. Csere: Lékai 4, Ancsin 2, Sulc 3, Bajorhegyi, Czina, Pribanic 3. Vezetőedző: Skaliczki László
A másik mérkőzésen: Celje (szlovén)FTC-PLER 3224 (1714)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik