Férfi kézi Eb: Szurkolóik segítettek a magyaroknak - G. Gille

Vágólapra másolva!
2012.01.20. 23:18
Címkék
Nulla ponttal kezdi meg szereplését a középdöntőben a címvédő francia kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokságon, miután pénteken a magyar együttestől is kikapott (26–23). A francia játékosok értetlenül álltak a történtek előtt.

„Nagyon jó meccs volt, csak éppen az eredmény az, ami nekünk nagyon nem jó lett a végén – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Guillaume Gille, a franciák egyik rutinos, sokat megélt klasszisa. – Fazekas nagyon jól teljesített, mi viszont nem. Sok ziccert hibáztunk, és támadásainkban sem volt meg a kellő erő. A magyaroknak rengetegen szurkoltak a helyszínen, ez átsegítette őket a nehéz pillanatokban, és erőt adott nekik a hajrára."Guillaume Gille, a franciák egyik rutinos, sokat megélt klasszisa. – Fazekas nagyon jól teljesített, mi viszont nem. Sok ziccert hibáztunk, és támadásainkban sem volt meg a kellő erő. A magyaroknak rengetegen szurkoltak a helyszínen, ez átsegítette őket a nehéz pillanatokban, és erőt adott nekik a hajrára."

„Végig nagy volt a küzdelem, döntő fordulat volt, amikor a második félidőben sokáig nem tudtunk gólokat lőni, ezzel esélyt adtunk a magyaroknak előbb az egyenlítésre, majd a fordításra. A teljesítményünk ma kevés volt a győzelemhez, a magyarok újra esélyt kaptak, és a szurkolóiktól lendületet kapva győzni tudtak" – mondta honlapunknak Grégoire Detrez, a franciák cserejátékosa.

A helyszínen lévő francia drukkerek sportszerűen megtapsolták a mieinket, ezzel ismerték el: kedvenceiknél, a világ legjobbjainál ezen az estén jobb volt az ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik