Férfi kézilabda: Bajorhegyinek leesett az álla, mikor megkapta a meghívót

Vágólapra másolva!
2011.03.02. 09:06
Címkék
Egy-egy Eb-selejtező párharc előtt 28 tagú bő keretet hirdet Mocsai Lajos szövetségi kapitány, aki a jövő szerdán és vasárnap a macedónok ellen talán az újonc Bajorhegyi Ádámnak is lehetőséget ad. A kapitány szerint a 30 éves szegedi védőspecialista az ősszel figyelemre méltó teljesítményt nyújtott a BL-ben, valamint a bajnoki fordulókban, hasonló játékkal a válogatottban is megállhatja a helyét.

„Leesett az állam a meglepetéstől kedd reggel, amikor a barátaimtól megtudtam, hogy bekerültem a bő keretbe – mondta Bajorhegyi Ádám, aki az ezredforduló környékén egyike volt Szegeden az úgynevezett szupergenerációnak, amelyet például Buday Dániel, Laluska Balázs, Nagy László vagy Oláh Gábor fémjelzett. – További motivációt ad a játékhoz, hogy Mocsai Lajos is felfigyelt a teljesítményemre, s gondolom, a Szeged BL-ben nyújtott játékára is. Szerintem különösen a Valladolid elleni produkciónkkal és a továbbjutásunkkal lehetett elégedett. Korábbi csapataimban, a Mezőkövesdben és a Gyöngyösben nem voltam ennyire szem előtt, s most bízom benne, hogy a macedónok elleni selejtezőkön lehetőséget kapok a bemutatkozásra és a bizonyításra a legjobbak között."

A MAGYAR VÁLOGATOTT BŐ KERETE
Kapusok: Fazekas Nándor (MKB Veszprém KC), Liszkai Szilveszter (MKB Veszprém KC), Mikler Roland (Pick-Szeged), Tatai Péter (Pick-Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB Veszprém KC), Harsányi Gergely (Tatabánya Carbonex KC), Iváncsik Tamás (MKB Veszprém KC)
Jobbátlövők: Ancsin Gábor (TSG Ludwigshafen-Friesenheim, német), Laluska Balázs (MKB Veszprém KC), Mocsai Tamás (SG Flensburg, német)
Irányítók: Császár Gábor (MKB Veszprém KC), Lékai Máté (Pick-Szeged), Nagy Kornél (MKB Veszprém KC)
Beállók: Gál Gyula (HC Croatia Zagreb, horvát), Schuch Timuzsin (HCM Constanta, román), Zubai Szabolcs (Pick-Szeged), Herbert Gábor (Pick-Szeged)
Balátlövők: Bajorhegyi Ádám (Pick-Szeged), Grebenár Gábor (CDB Balonmano Aragón, spanyol), Ilyés Ferenc (TBV Lemgo, német), Katzirz Dávid (Pick-Szeged), Pérez Carlos (MKB Veszprém KC), Putics Barna (Vfl Gummersbach, német)
Balszélsők: Halász Máté (Tatabánya Carbonex KC), Iváncsik Gergő (MKB Veszprém KC), Pálos Gábor (PLER KC), Törő Szabolcs (Pick-Szeged), Vadkerti Attila (Pick-Szeged)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik