Férfi kézilabda: egymillió euróért viheti Vujint a nyáron a Kiel - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.04.29. 17:04
Címkék
Amennyiben Marko Vujin, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém jobbátlövője egy évvel korábban, már az idén nyáron csatlakozna a német Kiel együtteséhez, úgy a hírek szerint kártérítésként egymillió eurót kell fizetnie a németeknek a veszprémiek számára.

„Ezt nem tudom befolyásolni, ezek a dolgok nem tőlem függnek. Az biztos, hogy a Kielben folytatom a pályafutásomat. Ha nem ebben az évben, akkor majd a következőben" – idézi Vujinnak a belgrádi Sport újságnak adott nyilatkozatát a Magyar Szó.Magyar Szó.

A szerb játékos annak ellenére, hogy az MKB Veszprém a nyolcadöntőben kiesett a Bajnokok Ligájából, a német Uwe Gensheimerrel (Rhein-Neckar Löwen) holtversenyben 98-98 találattal még mindig vezeti a BL-góllövőlistáját, így érthető, hogy a magyar csapat igencsak nagy összegű kártérítést kér érte.

„A klub vezetői közölték velem, hogy egyelőre még nem találtak olyan játékost a helyemre, aki a következő idényben megfelelően tudna helyettesíteni. Ha elmennék, a csapat gyengébb lenne, s ez magával vonná a szurkolók távolmaradását, vagyis csökkennének a bevételek, és végül a támogatók egy része is hátat fordítana a klubnak" – nyilatkozta Vujin, aki hozzátette, hogy május 3-án minden kiderül, ugyanis a német Kiel vezetői ekkor látogatnak Veszprémbe, ahol megbeszéléseket folytatnak Vujin ügyében Hajnal Csabával, az MKB Veszprém Kézilabdaklub ügyvezető igazgatójával.

„A németek május harmadikán jönnek Veszprémbe, a Pick Szeged elleni találkozóra. Rajtam nem múlik semmi, az én dolgom, hogy játsszak, a két klub vezetőié pedig az, hogy megegyeznek" – mondta Vujin.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik