Férfi kézilabda: Skaliczki marad Szegeden, Stranovsky és Butenko távozik

Vágólapra másolva!
2011.05.20. 16:51
Címkék
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy 2+1 éves megállapodást írt alá Skaliczki László vezetőedzővel. Az együttesből azonban többen is távoznak, köztük Tomás Stranovsy és Maxim Butenko.

Skaliczki László vezetőedző megállapodása az idény végén járt volna le. A Pick Szeged Kézilabda Zrt. vezetése elégedett volt a csapattal 1996-ban bajnokságot nyerő tréner munkájával, így további 2+1 évre szóló szerződést kötött vele.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Katzirz Dávid kontraktusa az idény végén lejár, a játékos pedig valószínűleg Zágrábban folytatja a pályafutását, míg a helyére saját nevelésű kézilabdázóját, az elmúlt szezonban az FTC-t erősítő Buday Dánielt szerződtette a klub.

Az is eldőlt, hogy Katzirz Dávidon kívül távozik a szlovák szélső, Tomás Stranovsky, továbbá a klub nem hosszabbított a klub a moldovai Maxim Butenkóval, a szintén szlovák átlövővel, Maros Balázzsal pedig közös megegyezéssel szerződést bontott. Bajorhelyi Ádám megállapodása is lejárt – a Pick megtette a játékosnak az ajánlatát, azonban ezt a kézilabdázó nem fogadta el, így ő is távozik a szegediektől.

A csapat megerősítése folytatódik, a június első napjaiban tartandó záró vacsoráig kialakul az új keret. Továbbra is válogatott játékosok szerződtetése a cél – közölte a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik