Kézilabda: a Ferencváros a sportágat és a klubot népszerűsíti a Népligetben

Vágólapra másolva!
2010.06.08. 11:46
Több mint egy napon át pattog majd a labda a nyári pihenő elején a Ferencváros népligeti kézilabdacsarnokában: június 11–12-én a fővárosi zöld-fehér alakulat szervezésében kézilabdagálát tartanak a Neckermann segítségével.

A pályán neves sportolók és celebek fordulnak majd meg a Ferencváros tizenhét utánpótláscsapata mellett. Emellett több fővárosi klubtól is érkeznek együttesek.

„Célunk, hogy az egész szakosztály, azon belül pedig az összes korosztály együtt ünnepelhessen. Mindemellett szeretnénk, hogy minél több gyerek jöjjön el, érezze magát jól és szeresse meg a kézilabdát ez alatt a több mint egy nap alatt" – fogalmazott Kökény Beatrix, a klub ügyvezetője.

Várhatóan olyan nevek lépnek majd pályára a klub kézilabdásai mellett, mint Fábián László, Várkonyi Attila, Nacsa Olivér, vagy éppen Szebeni István és Kovács Kokó István.

„A névsor még nem végleges, de a celebcsapat tagjaként megjelenhet még a parkettán Zeller Zita is, aki párbajtőrözőként közel áll a sporthoz, emellett pedig idén a Miss Hungary hét legszebb lánya között volt" – folytatta Kökény Bea.

Természetesen nem maradhatnak el más sportágak ismert zöld-fehér szereplői sem, így a jégkorongozókat, a labdarúgókat, a kosarasokat és a vízilabdázókat is képviselik majd a rendezvényen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik