Női kézilabda: Heine Jensen lett a kapitány a mieink ellenfelénél

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.03.25. 13:19
Címkék
Heine Jensen lett a magyarok elleni júniusi világbajnoki selejtezőre készülő német női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Mint korábban beszámoltunk róla, elődje, Rainer Osmann egészségügyi okok miatt mondott le a posztjáról annak ellenére, hogy a tavaly decemberi Eb-13. hely után megerősítették pozíciójában.

A dán Jensen a lipcsei női csapat trénere is, és a továbbiakban is együtt látja el két feladatát. Megbízatása 2014. december 31-ig szól.

A magyar és a német együttes ki-ki párharcot vív júniusban. Az első mérkőzést egy később kijelölendő német városban rendezik 4-én vagy 5-én, a visszavágóra pedig június 11-én Győrött kerül sor. A továbbjutó vehet részt december 3. és 16. között az olimpiai selejtezőnek is számító brazíliai vb-n, míg a vesztes biztosan lemarad a 2012-es londoni játékokról.Mint korábban beszámoltunk róla, elődje, Rainer Osmann egészségügyi okok miatt mondott le a posztjáról annak ellenére, hogy a tavaly decemberi Eb-13. hely után megerősítették pozíciójában.

A dán Jensen a lipcsei női csapat trénere is, és a továbbiakban is együtt látja el két feladatát. Megbízatása 2014. december 31-ig szól.

A magyar és a német együttes ki-ki párharcot vív júniusban. Az első mérkőzést egy később kijelölendő német városban rendezik 4-én vagy 5-én, a visszavágóra pedig június 11-én Győrött kerül sor. A továbbjutó vehet részt december 3. és 16. között az olimpiai selejtezőnek is számító brazíliai vb-n, míg a vesztes biztosan lemarad a 2012-es londoni játékokról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik