Női kézilabda: Jelena Zsivkovics aláírt a Fradihoz, a BL-indulás a cél

Vágólapra másolva!
2011.07.11. 14:06
Címkék
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata sajtótájékoztatóval egybekötött nyilvános edzés keretében kezdte meg felkészülését a következő idényre. Az eseményen bemutatták a csapat új játékosait, Cifra Anitát és Jelena Zsivkovicsot.

A békéscsabai Cifra Anita átigazolásáról már hosszabb ideje tudni lehetett, míg Jelena Zsivkovics érkezéséről ma adtunk hírt. A 20 éves szerb jobbátlövő a Zajecsar együttesétől szerződik a zöld-fehérekhez, és kettő plusz egy évre kötelezi el magát a fővárosiakhoz.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a ferencvárosiak célja a következő idényben a KEK-ben a négy közé jutás, míg a bajnokságban az első két hely megszerzésének valamelyike, azaz a BL-indulás kiharcolása.Jelena Zsivkovics érkezéséről ma adtunk hírt. A 20 éves szerb jobbátlövő a Zajecsar együttesétől szerződik a zöld-fehérekhez, és kettő plusz egy évre kötelezi el magát a fővárosiakhoz.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a ferencvárosiak célja a következő idényben a KEK-ben a négy közé jutás, míg a bajnokságban az első két hely megszerzésének valamelyike, azaz a BL-indulás kiharcolása.

A részletekről itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik