Kézilabda: Kamper meghosszabbította szerződést Békéscsabán

Vágólapra másolva!
2011.03.24. 15:15
Címkék
Kamper Olívia 2012. június 30-ig meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését az élvonalbeli Budapest Bank-Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesülettel.

„Nagyon örülök, hogy rövid idő alatt sikerült megegyeznünk az új szerződésről. Kitűnően érzem magam Békéscsabán, ahol adottak a feltételek a sikeres szerepléshez, így örömmel folytatom itt a pályafutásomat. Bízom benne, hogy a bajnokságban sikerül minél előkelőbb helyen végeznünk, az új idényben pedig szeretnénk a tavaszi eredményes játékunkat nyújtani” – mondta Kamper Olívia a szerződés aláírását követően. Kamper Olívia a szerződés aláírását követően.

Az irányító tavaly nyáron érkezett Békéscsabára a szerb Zajecarból, és hamar sikerült beilleszkednie a lila-fehér együttesbe. Kamper Olívia a most zajló bajnokságban eddig 19 mérkőzésen lépett pályára, és ezeken 56 alkalommal volt eredményes.

A játékosnak nagy szerepe van abban, hogy a tavaszi idényben magára talált a Békéscsaba, több mérkőzésen is vezéregyénisége volt a lila-fehéreknek, sokáig emlékezetes marad a Vácon nyújtott teljesítménye, ahol nyolc alkalommal vette be a hazaiak kapuját a 32–31-es vendéggyőzelmet hozó találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik