Női kézi KEK: Még nem láttam Tomorit ekkorát emelkedni - Szucsánszki

Vágólapra másolva!
2011.05.15. 16:36
Címkék
Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros a hazai siker után idegenben 23–23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicantéval, így a zöld-fehérek megnyerték a női kézilabda KEK fináléját. Elek Gábor, az FTC edzője szerint a 2. félidőben dőlt el a kupa sorsa. Szucsánszki Zita elmondta, a siker bearanyozta az idényüket, míg Zácsik Szandra szerint a 2. félidőben már érezték, hogy meglesz az aranyérem.

„Az elején akadozott a gépezet, aztán belelendültünk, kezdtük megszokni a légteret. Nagyon örülök neki, hogy mindeki hozzá tudott tenni, amikor esetleg nem ment úgy valakinek. Zsuzsi nagyot játszott a második félidőben, életemben nem láttam még ilyen magasra emelkedni, mint a kínai előtt. A végén elég sok hibával játszottunk, de éreztük, hogy már megvan a győzelem. Sajnáljuk a bajnokságot, de valahol elvesz az élet, valahol meg visszaad.. A KEK-siker így bearanyozta a szezonunkat" – mondta Szucsánszki a meccs után.

„Az elején idegesen játszottunk, nagyon zavaró volt a csarnokban levő magas páratartalom, ehhez nem vagyunk hozzászokva, valószínűleg ezért hibáztunk a szokottnál többet. A 2. félidőben már éreztünk, hogy meglesz az aranyérem" – nyilatkozta Zácsik Szandra az ünneplés közben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik