Női kézilabda: váci játékosok követhetik Németh Andrást a Hypóhoz

Vágólapra másolva!
2011.05.23. 13:23
null
Németh Andrást több váci játékosa is <br />követi a Hypóba? (fotó: Mirkó István)
Címkék
Németh András, a Syma-Váci NKSE női kézilabdacsapatának Bécsbe távozó vezetőedzője a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy több játékos is követheti őt a Hypóhoz.

„Négy játékosról beszélünk, négy olyan játékosról, akik egyenként legalább két kézilabdázó bérét vitték volna el Vácon, és akik egyébként is biztosan távoztak volna” – nyilatkozta Németh András. A négy játékos közül Herr Orsolya „állomáshelye” biztos, ő Siófokon folytatja pályafutását.

A szakember elmondta, a váciak klubigazgatója, Kirsner Erika jelenleg 13 sportolót tud szerződtetni, ennyit engednek meg az anyagi lehetőségei. „Ha csak egy nagyobb értékű játékos maradt volna, akkor már csak tizenegyre lenne pénz” – jegyezte meg Németh, aki hozzátette, másfajta együttműködés is várható a két csapat között, azaz fordítva is elképzelhető játékosmozgás.

Németh András az adásban elmondta, hogy bár nem úgy tervezte, hogy újra Bécsben fog dolgozni, izgalmas munka elé néz, hiszen várhatóan nyolc brazil játékos lesz a keze alatt, de tanácsaira a jövőben is számíthatnak a váciak.

Léránt Vivien viszont biztosan nem lesz tagja a klub keretének, ugyanis a magyar légiós hétfő délelőtt megállapodott a DVSC-Korvex vezetőivel, és kölcsönben a hajdúságiaknál folytatja pályafutását. A 21 éves átlövőt a bécsiek két évre adták kölcsön a DVSC-nek.

„Nagyon örülök, hogy a DVSC-nél folytatom a pályafutásomat, hiszen BL-selejtezőben érdekelt, jó csapatban kézilabdázhatok, amely mögött fantasztikus szurkolótábor áll. Szeretném megmutatni, hogy mit tudok, remélem, sok szép sikert érek el a Lokival” – mondta a piros-fehérek legújabb szerzeménye a dvsckezilabda.hu-nak.

A Digi Sport Reggeli Start című hétfői műsorát teljes hosszában itt tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik