Tízen esélyesek az „Évtized kézilabdázója” címre

Vágólapra másolva!
2010.12.17. 22:19
null
Radulovics Bojana és Pálinger Katalin is esélyes az „Évtized kézilabdázója” címre (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
December 29-én egy valódi kézilabda ünnepen vehet részt, aki ellátogat a debreceni Főnix Csarnokba, a Sportface Kézilabda Gálára. A Loki egykori és mai kedvencei mellett a valaha volt legjobb eredményt elért magyar válogatott is pályára lép a nagyszabású show-n, továbbá átadják az évtized legjobb kézilabdázójának járó közönségdíjat is.

 

Az elmúlt évtizedben a magyar női válogatottak jártak olimpiai és világbajnoki döntőben (2000 és 2003), nyertek arany- és bronzérmet Európa-bajnokságon (2000 és 2004), férfi válogatottunk pedig bravúros szerepléssel olimpiai elődöntőig menetelt (2004). Klubszinten mind női, mind férfivonalon sikerült eljutni BL-döntőig (FTC – 2002, Győr – 2009 és Veszprém – 2002), de a KEK-, és EHF-kupa-sikerek nem maradtak el (Veszprém, FTC és Cornexi). A teljesség igénye nélküli felsorolásból is látható, van miből mazsolázni, ha a 2000-es évek első évtizedének sikereit, és azok főszereplőit akarjuk feleleveníteni.

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ     KATTINTSON A KÉPRE!
JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON A KÉPRE!

A közönség most megválaszthatja az elmúlt évtized legjobb kézilabdázóját is! A kézi.hu szakportálon december 1-től a tíz, korábban legtöbb ajánlást kapott játékosra egészen december 29-ig, a Sportface Kézilabda Gáláig lehet voksolni. A kézilabdabarátok már eddig is több ezer szavazatot adtak le kedvenceikre, és az élcsoportban napról-napra változik a helyzet. A jelöltek között az utolsó fázisban már nincs nemenkénti bontás, a legtöbb szavazatot kapó kézilabdázó nyeri el az „Évtized kézilabdázója" címet, amelyet ünnepélyes keretek között vehet át a Gálán.

A jelöltek: Fazekas Nándor, Görbicz Anita, Iváncsik Gergő, Kulcsár Anita, Nagy László, Pálinger Katalin, Pásztor István, Pérez Carlos, Radulovics Bojana, Vérten Orsolya.

Ami pedig az év végi show további programját illeti, a Gála nyitánya a rendkívüli BEST OF LOKI–BEST OF LOKI háziderbi lesz, amelyen a kilencvenes években kétszer is EHF-kupát nyert debreceni kézis kedvencek (Csapó Erika, Jeddi Mária és a többiek), az új évezredben magyar fronton mindent megnyerő futballklub egykori és mai klasszisaival játszanak (Dzsudzsák Balázs, Sándor Tamás, Madar Csaba és társaik). Tíz év elteltével pedig nemcsak a legjobb játékosokat díjazzák, hanem egy különleges gálamérkőzésen ismét összeáll a magyar kézilabdázás legjobb eredményét elérő, Sydney-ben olimpiai döntőt játszott női válogatott. Radulovicsék a Sportface Kézilabda Gála csúcspontján a MAGYARORSZÁG–DÁNIA mérkőzés keretében ismét összecsapnak a 2000-es döntőn győztes örök riválissal.

A Gálára jegyek már kaphatók a helyszínen, valamint országszerte az IBUSZ-irodákban 3600 Ft-os egységáron, valamint online rendelhetők az IBUSZ-honlapján: www.ibusz.hu

További információ: www.sportface.hu és www.kezi.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik