Visszatért a DVSC-hez Szűcs Gabriella - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.06.10. 11:50
null
Szűcs (középen) visszatér a DVSC-hez
Címkék
Amit korábban már sejteni lehetett, ma hivatalossá vált: Szűcs Gabriella háromesztendei légióskodás után hazatér, és a DVSC-Korvex kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. Az átlövő kétéves szerződést írt alá a hajdúsági klubbal.

Szűcs 2008 nyarán igazolt a román Oltchim Valcea együtteséhez, amely tavaly a Bajnokok Ligájában döntős volt, a magyar válogatott játékos azonban nem lépett pályára a fináléban.

Mint korábban beszámoltunk róla, heten is távoztak az idény végén a Valceától, s többek között a magyar kézilabdázó szerződését is felbontották. Szűcs maga kérte, hogy engedjék távozni a klubtól.

Román sajtóhírek szerint a kolozsvári „U" Jolidon is megkereste Szűcsöt, ám a magyar átlövő inkább a hazatérés mellett döntött. A debreceniek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Szűcs két évre írt alá nevelőegyesületéhez.

"Kerestek külföldről, és volt magyar ajánlatom is, de számomra egyértelmű volt, hogy ha váltok, akkor csak a DVSC jöhet szóba. Jó érzés egy játékosnak, ha a volt klubja számít rá, akarja, hogy hazajöjjön" – nyilatkozta Szűcs a hivatalos aláírást követően a DVSC honlapjának.

"Szerintem egyszer minden játékosnak ki kell próbálnia magát kicsit távolabb az otthonától. Mindenből lehet tanulni, én is sok tapasztalattal lettem gazdagabb a Valceánál" – mondta az átlövő, aki kitért a válogatottság kérdésére is.

"Nagyon bízom benne, hogy újra felvehetem a címeres mezt, mert a válogatott nagyon fontos számomra. Mindent meg fogok tenni érte, hogy meghívjanak a keretbe. S ez ugye azt is jelentené, hogy jól megy a játék a Lokiban."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik