Zácsik Szandra idő előtt távozott Ljubljanából

Vágólapra másolva!
2010.12.22. 18:31
null
Zácsik idő előtt távozik Ljubljanából <br />(Fotó: Vid Ponikvar, siol.net)
Címkék
T&ouml;bb szlov&eacute;n forr&aacute;s egybehangz&oacute; &aacute;ll&iacute;t&aacute;sa szerint Z&aacute;csik Szandra idő előtt t&aacute;vozott a Krim Ljubljana k&eacute;zilabdacsapat&aacute;t&oacute;l, miut&aacute;n k&ouml;z&ouml;s megegyez&eacute;ssel felbontott&aacute;k az &aacute;tl&ouml;vő ny&aacute;rig sz&oacute;l&oacute; szerződ&eacute;s&eacute;t.

A napokban még arról szóltak a hírek, hogy vállműtétje után újra teljes erővel edz, sőt már sorozatmeccseket is játszik a Fradiba visszatérni készülő Zácsik Szandra, a Krim Ljubljana válogatott balátlövője, akinek a góljai nagyon hiányoztak a válogatott legutóbbi Eb-mérkőzésein.

"Magam is meglepődtem kicsit, mert szlovén edzőm, Marta Bon a múlt hét végi svájci nemzetközi tornán nagyon megdolgoztatott. Brühlben jártunk, és hat mérkőzést játszottunk, igaz csak húszperces félidőkkel. Így is eléggé fárasztó volt, hogy három meccsen végig pályán tartott, a másik három találkozón pedig egy-egy félidőt kaptam" – nyilatkozta a héten Zácsik a Nemzeti Sportnak.

Ennek fényében némiképp meglepőnek tűnnek a legfrissebb fejlemények, melyek arról szólnak, hogy az átlövő közös megegyezéssel távozott a Krimtől.

Zácsik sérülése miatt ősszel nem tudott segíteni csapatának sem a bajnokságban, sem a BL-ben. Minden bizonnyal ez is közrejátszott a távozásában.

Mint ismert, az átlövő nyártól mindenképpen visszatért volna régi klubjába, a Ferencvárosba, az új hírek tükrében ez akár sokkal korábban is megtörténhet...  A Nemzeti Sport Online információi szerint a hét elejére születhet meg a megegyezés a felek között, ha csak nem kerül a képbe egy sokkal előnyösebb ajánlat valamelyik másik klubtól. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik