Zácsik Szandra ismét a Fradi játékosa!

Vágólapra másolva!
2010.12.27. 11:47
null
Zácsik ismét magára öltheti a Fradi zöld szerelését (Fotó: Czagány Balázs)
Címkék
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, és a Ferencváros női kézilabdacsapata a mai napon hivatalosan is bejelentette Zácsik Szandra szerződtetését. Az átlövő 2013-ig szóló megállapodást kötött a zöld-fehérekkel.

Ismét a Ferencváros kézlabdázójának mondhatja magát Zácsik Szandra. A játékos visszatér egykori csapatába, amely a mai napon bejelentette: 2013-ig megszerezte az átlövő játékjogát.

Zácsik a nyártól mindenképpen visszatért volna korábbi klubjába, ám a hét elején felbontotta szerződését a szlovén Krim Ljubljanával, így nyílt arra lehetőség, hogy az FTC már most megszerezze.

Zácsik a sérülése miatt az ősszel már nem tudott segíteni csapatának sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában. Minden bizonnyal ez is közrejátszott a távozásában. A játékos vállát ezután megműtötték, ami miatt kénytelen volt kihagyni a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságot is, amelyen végül a magyar válogatott a 10. helyen végzett.

„Nagyon boldog vagyok, hogy rendeződött az ügyem és a Fradi rendelkezésére állhatok. A sérülésem szinte teljesen rendbe jött, és nem fog akadályozni a játékban. Már voltam sportorvosnál, és kedden délelőtt kell visszamennem a pecsétért" – mondta a szerződéskötést követően Zácsik.

A játékos a keddi, Vác elleni bajnokin már pályára léphet régi-új együttesében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik