Zubai Szabolcs még két évig a Pick-Szegedé

SIMON JÓZSEFSIMON JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2011.06.02. 15:14
null
Zubai Szabolcs további két évig még a szegedi színekért szaggatja szét a mezét (Fotó: Szabó Miklós)
Címkék
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetői és Zubai Szabolcs csütörtökön bejelentették, hogy a játékos 2013 nyaráig meghosszabbította szerződését.

 

A Pick-Szegedben mostanában szinte minden napra jut igazolási vagy hosszabbítási bejelentés. Csütörtökön Zubai Szabolcs írta alá a hosszabbítást, amely további két évig köti az egyesülethez.

„Két és fél évvel ezelőtt fájó szívvel köszöntem el Dunaújvárostól, és bevallom, kissé nehezen szoktam meg a szegedi életet és a csapatot, pedig több régi ismerős közé kerültem” – mondta a Nemzeti Sportnak a válogatott beállós.

„A barátok és a remek, karizmatikus edzők azonban sokat segítettek. Hálás szívvel gondolok vissza a trénerek közül Vladan Maticsra, akinek kétezer-kilenc januárjában hatalmas szerepe volt a klubváltásomban, valamint Dragan Djukicsra, akinek a nyitott védekezési szisztémájában kitűnően éreztem magam. Szintén nagyszerű a munkakapcsolatom Skaliczki Lászlóval, akivel annak idején már a válogatottban is dolgoztam, és aki az utóbbi évadban csapattá gyúrta a sok bajjal birkózó Szegedet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik