Férfi kosárlabda: egyénileg és csapatként is javulnunk kell - Lóránt

Vágólapra másolva!
2010.08.08. 10:51
A csütörtöki, Macedóniától elszenvedett idegenbeli vereség (78–44) után négy nappal újabb kemény erőpróba vár a magyar férfi kosárlabda-válogatottra, amely Bosznia-Hercegovina legjobbjait fogadja este hét órakor Szolnokon.

A szkopjei kiruccanást bokasérülés miatt kihagyó Wittmann Krisztiánra ezúttal sem számíthat a szakmai stáb, ám a britek ellen a vádliján meghúzódó Hanga Ádám rendbe jött, a csapatkapitány Fodor Márton is kezdi utolérni önmagát, háromhetes kihagyása után egyre többet játszhat.

Nem tudni, mekkora zavart okozott a játékosok fejében a macedóniai kijózanító pofon, de azt igen, hogy Lóránt Péterékben buzog a bizonyítási vágy.

„A bosnyákok csapatként és egyénileg egyaránt jók, ellenük is nehéz lesz, de ha a britek elleni meccsen nyújtotthoz hasonlóan játszunk, lehet esélyünk, nem verhetetlenek ők sem. Még egyszer nem játszhatunk olyan rosszul, mint Szkopjéban... Védekezésben javulnunk kell, igazi csapatként kell működnünk, de egyénenként is jobban oda kell tenni magunkat – nekem is –, mint csütörtökön" – mondta Lóránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik