Női kosárlabda: Iványi gyermeket vár, de nem zárja ki a visszatérést

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 13:06
Nagy a boldogság Iványi Dalmáéknál, ahogy arról már beszámoltunk, a Pécs 2010 női kosárcsapatának leendő többségi tulajdonosa áldott állapotban van, karácsonyra várja gyermeke születését. Így értelemszerűen ebben a szezonban legfeljebb tulajdonosként, a pálya széléről szoríthat csapata sikeréért, ugyanakkor a végleges visszavonulásra még nem gondol.

„Most vagyok, vagyunk a tizenötödik hétben, így még az ultrahangon sem derült ki, fiú lesz-e vagy kislány, talán majd a következő vizsgálatnál választ kapok erre a kérdésre – újságolta örömmel Iványi Dalma. – Karácsonyra várjuk a kicsit, Dobrinnal, bolgár kedvesemmel már törjük a fejünket, milyen nevet válasszunk az újszülöttnek. Könnyen lehet, hogy két keresztneve is lesz, ez egyébként bevett szokás az én családomban, de lehet, hogy olyan név mellett döntünk, amely mindkét országban elfogadott. Remekül érzem magam, eddig minden percét élvezem a terhességnek. Nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi komplikáció, és egészséges lesz a kisbaba. Még nem vagyunk házasok, de úgy vélem, most a kicsi fontosabb, mint hogy az oltár elé siessünk."

Az biztos, hogy így legalább egy évet ki kell hagynia a pályán, de a tulajdonosi szerepkör egyébként is elég elfoglaltságot ad majd a kismamának. A csapat körüli történések miatt pedig még jobban kell vigyáznia Iványinak.

„Nagyon vigyázok magunkra, figyelek arra, hogy ne stresszeljek. Az biztos, hogy ebben a bajnokságban nem játszom, a visszatérés kérdését azonban nyitva hagytam magam előtt. Sok függ majd attól, milyen fizikai állapotban leszek a szülést követően, és mennyire hiányzik majd a játék, a kosárlabda. Most azonban minden gondolatom, gondolatunk a kicsi körül forog, már eddig is óriási élmény, fantasztikus érzés az állapotom, nagyon készülök az anyaságra" – fogalmazott az irányító.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik