Pécs után Győrben és Szegeden is tartozásra derült fény

Vágólapra másolva!
2011.03.11. 10:14
null
Russai Petra (fehérben) csak ahhoz szeretne <br />hozzájutni, amivel tartoznak neki (Fotó: Havran Zoltán)
Címkék
Több magyar női kosárlabdaklub tartozik jelenlegi vagy éppen volt játékosainak. A Pécs után újabb két adósra derült fény, de amíg a Győr rendezi tartozását (és így nem fenyegeti semmiféle szankció), a Szeged egyelőre vár a másodfokú ítéletre, amely reményei szerint neki ad igazat.

Keller Annamária és a Győr útjai a 2009–2010-es idény végén elváltak egymástól, de egészen idén márciusig kellett arra várni, hogy a felek minden vitás kérdést lezárjanak.

„Valóban tartoztunk Keller Annamáriának, de szerdán délután elutaltuk a kérdéses összeget, amely a költségvetésünk egy százaléka, vagy még azt sem éri el. A tartozás egyébként prémiumokból jött össze" – ismerte el Füzy András.

A jelenleg Pécsen kosárlabdázó Kellerhez hasonlóan szintén a 2009–2010-es szezon végén távozott akkori klubjától a jelenleg az FTC-ben kosarazó Russai Petra, aki azonban még mindig sokat gondol korábbi egyesületére.

„Kétezer-tíz februárjától nem kaptam fizetést. Amikor az idény végén távoztam, akkor sem rendezték tartozásukat a szegediek. A magyar szövetséghez fordultam, amely első fokon nekem adott igazat, várom a másodfokú ítéletet, mivel úgy tudom, hogy a klub fellebbezett. Körülbelül egymillió forintról van szó, talán egy kicsivel többről" – avatott be a részletekbe Russai.

A TELJES CIKKET ELOLVASHATJÁK A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik