„A Fradinál az is kérdés, lesz-e fűtés vagy víz az öltözőkben”

Vágólapra másolva!
2011.03.30. 20:31
null
Kubatov Gábor mindenek előtt rendet ígér az Üllői úton (Fotó: Tumbász Hédi)
Címkék
Néhány órával azután, hogy a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor bejelentette, hogy az FTC visszavásárolja Kevin McCabe-től a labdarúgó-szakosztályt, és szándéknyilatkozatot írt alá a stadion és a körülötte lévő terület megvásárlásáról, exkluzív interjút adott az NSO Tv-nek a csapat jövőjével kapcsolatos elképzeléseiről.

Kubatov Gábor az NSO Tv-nek adott interjúban először is arról beszélt, miből lesz pénze az anyaegyesületnek a labdarúgó zrt., illetve a stadion területének visszavásárlásához.

Az anyaegyesület elnöke hangsúlyozta, befektetőkre lesz szükség, ehhez azonban először is rendre van szükség. Megfogalmazása szerint most válságkezelés folyik az Üllői úton, számos problémával néznek szembe, egy ideig az is kérdéses volt, lesz-e világítás a stadionban az Újpest elleni derbin (úgy tudjuk, ez mára már megoldódni látszik).

Kubatov Gábor szerint ugyanakkor az NB I-es licenc nem forog veszélyben, mert senkinek sem lenne érdeke egy Fradi nélküli élvonal.

„Egy akkori torz MLSZ-vezetés elképzelése volt, hogy Fradi nélkül is lehet NB I, tönkretették sok éven keresztül a magyar labdarúgást. A magyar labdarúgásnak szüksége van a Fradira, ahogy számos más nagy klubra is" – fogalmazott a sportvezető a Ferencváros korábbi NB II-es szereplése kapcsán.

Kubatov azt is hangsúlyozta, a jövőre nézve nem gondolkodnak a labdarúgócsapatot működtető zrt. eladásában.

A Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor szerdán jelentette be, hogy az anyaegyesület egy euróért visszavásárolja Kevin McCabe-től a labdarúgó zrt.-t, emellett két szándéknyilatkozatot írtak alá a felek: az egyesület 700 millió forintért a stadiont, ötmilliárd forintért pedig a létesítmény körül található területet veheti vissza. A sportvezető azt is elmondta, csütörtökön jelentik be a zrt. új vezérigazgatóját, aki a Nemzeti Sport információi szerint Orosz Pál lesz.

 

„FRADI NÉLKÜL NINCS NB I” – INTERJÚ KUBATOV GÁBORRAL
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik