A kecskemétiek még soha nem ettek olyan jót, mint szerdán

Vágólapra másolva!
2011.10.14. 08:28
null
Lencse Lászlóék szerdán hasmenésre panaszkodtak, amikor levonultak a pályáról, de úgy tűnik, nem ez volt a valós indok (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Most akkor bélfertőzés vagy bérfertőzés? A kacsalevesnek kutya baja sem volt, a játékosok elismerik, hogy az elmaradt járandóságuk miatt vonultak le a pályáról a Paks elleni szerdai Ligakupa-meccsen (2–1) – a klubnál csütörtökön végül nyilatkozatstopot rendeltek el az ügyben.

„Ugyan már, sohasem ettünk még ilyen jót" – mondta egy neve elhallgatását kérő kecskeméti labdarúgó.

Az étteremben fellélegezhetnek: a menü, azaz a kacsaleves eperlevéllel, valamint a roston sült jércemell salátával és sajtmártással kifogástalan volt. A játékosok még véletlenül sem hasmenés miatt vonultak le a pályáról a szerda esti Ligakupa-meccsen, egyfajta figyelemfelkeltésnek szánták különös akciójukat.

AZ MLSZ IS VIZSGÁLJA AZ ÜGYET

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vizsgálatot fog indítani a szerdai KTE–Paks Ligakupa mérkőzésen történtek miatt – erről a Magyar Televízió híradója számolt be. Az értesülést Puhl Sándor, az MLSZ Játékvezetői Bizottságának alelnöke is megerősítette a Sport1 TV „Zuhanyhíradó″ című műsorában. A szokatlan levonulás ügyét kedden tárgyalhatja a szövetség.

A KTE tulajdonosát, Rózsa Pált maga a módszer – mármint hogy egy tétmérkőzés kellős közepén vonultak le a labdarúgók a pályáról – háborítja fel leginkább.

„Ez a módszer elfogadhatatlan a számomra – mondta a kecskeméti üzletember. – Sehol a világon nem szokás két-három hetes csúszás miatt levonulni a pályáról. Megdöbbenve álltam a lelátón, szerintem a labdarúgók többsége fel sem tudja fogni, milyen kárt okozott ezzel."

Rózsa Pál nem tagadta: valóban vannak elmaradások a bérek kifizetésében, és ha most nem is tudott pontosan utalni, azért rendre tűréshatáron belül folyósít. Sőt magyar viszonylatban jól fizet a labdarúgóinak.

„Egyikőjük sem panaszkodhat – folytatta a tulajdonos. – Kecskeméten jól keresnek a labdarúgók, a héten is utaltunk pénzt a játékosoknak, a prémiumokban pedig egy fillér elmaradásunk sincs, a meccspénzekből mindenkinek kifizettünk mindent. Nem tagadom, rosszulesett a játékosok megnyilvánulása, egyszerűen nem értem, kinek az érdeke az ilyen jellegű feszültség gerjesztése. Nem érdemes összekeverni ugyanis a két-három hetes csúszásokat, a két három hónapossal. Ettől függetlenül egyelőre nem tervezek különösebb büntetést. Abban maradtunk a csapattal, hogy most sokkal fontosabb a szombati, Videoton elleni bajnoki, a jövő héten majd visszatérünk az esetre."

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik