A Romát fogadja a Vasas a centenáriumi gálameccsen

Vágólapra másolva!
2011.07.06. 19:11
null
Francesco Totti is pályára léphet a Vasas ellen (fotó: Action Images)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint az AS Roma labdarúgócsapata lesz a centenáriumát ünneplő Vasas ellenfele az augusztus 3-i budapesti gálamérkőzésen.

Augusztus 3-án sztárparádéval köszönti a 100 éves Vasas labdarúgócsapata az emlékezetes jubileumot:a két klub megállapodását követően a világ egyik legnépszerűbb csapata, a Francesco Totti által vezényelt AS Roma a legjobb összeállításában lép pályára Budapesten a Vasas-Híd ellenfeleként – közölte az NSO-val Gelei József, a fővárosi piros-kékek kommunikációs igazgatója.

A Serie A küzdelmeit a 6. helyen záró, ezzel Európa-liga-szereplésre jogosult Roma 1927-ben alakult meg, július 22-én lesz 84 esztendős. A háromszoros olasz bajnok és kilencszeres kupagyőztes nyáron a spanyol Luis Enriquét nevezte ki vezetőedzőjévé, a budapesti találkozó az új szakvezető együttesének felkészülését is segíti az augusztus végén rajtoló bajnokság előtt.

A mérkőzés részleteivel és egyéb érdekességekkel kapcsolatban a következő napokban tart hivatalos sajtótájékoztatót a Vasas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik