Alvesért 1.5 millió eurót kért a Vidi, drága volt a Samsunnak - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.08.24. 12:16
null
Alves túl drága volt a Samsunspornak (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Korábban már beszámoltunk arról, hogy André Alves nem szeretne a török Samsunsporhoz szerződni. A Lázár Pált is foglalkoztató klub ugyanakkor el sem jutott odáig, hogy a brazil csatárral tárgyaljon, mert nem tudott megegyezni a Videotonnal a játékos vételáráról.

A halkgazetesi.com.tr beszámolója szerint megszakadtak a tárgyalások a Videoton és a török élvonalban újonc Samsunspor vezetői között, ezzel eldőlt, hogy a brazil André Alves nem megy a korábban Lázár Pált szerződtető klubhoz.

A török forrás információi szerint a Videoton 1.5 millió eurót kért a csatárért, és ez már túl nagy összeg volt a Samsunspornak. Annak ellenére, hogy a klub alelnöke, a Videotonnal tárgyaló Tarik Cengiz korábban úgy nyilatkozott, a pénz nem számít. A Samsunspor állítólag már egy másik kiszemelt szerződtetéséről tárgyal.

A Nemzeti Sport Online pénteken jelezte, hogy a Videoton által kért vételár megakadályozhatja a megállapodást. Ugyanakkor úgy tudjuk, egy másik, a középmezőnyhöz tartozó török klub is érdeklődik a támadó iránt, és most, hogy a Samsunspor ajánlatát elutasították a fehérváriak, hamarosan konkrét lépéseket is tehetnek a csatár megszerzése érdekében.

Alvest a jövő nyárig köti szerződés a Videotonhoz, vagyis ha rövid időn belül nem tudják eladni őt a fehérváriak, akkor jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik