Korábbi Atlético Madrid-játékossal is tárgyal a ZTE

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 15:08
null
Jorge Larena (labdával) megfordult az Atlético Madridban is, <br />a következő állomása Zalaegerszeg lehet (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
A Nemzeti Sport Online spanyol forrásokból úgy értesült, hogy az Atlético Madrid korábbi játékosával, Jorge Larenával és a spanyol élvonalban ugyancsak megforduló Jonathan Valléval is tárgyal a ZTE labdarúgócsapata. Itthonról a Videotonból és Győrből erősíthet a zalai gárda.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a ZTE két spanyol játékosnak is konkrét ajánlatot tett.

A 29 éves Jorge Larena középpályás, 103 meccsen játszott a spanyol élvonalban, tíz gólt szerzett. A másodosztályban 116-szor lépett pályára, kilenc gólig jutott. Játszott az Atlético Madridban, a Celta Vigóban, legutóbb pedig a Las Palmasban.

A 26 éves Jonathan Valle ugyancsak középpályás, és szintén játszott a Primera Divisiónban, 41 találkozón. Megfordult többek között a Racing Santanderben, a Málagában, míg legutóbb a spanyol harmadosztályú Leganésben játszott.

Spanyol forrásokból úgy értesültünk, hogy mindkét játékosnak ajánlatot tett a ZTE, és most a futballisták válaszára várnak. A két középpályás szabadon igazolható, így nem köti őket az átigazolási időszak mai határideje.

A ZTE a két spanyol játékoson kívül is több erősítést tervez. A Zalai Hírlap információi szerint Hidvégi Sándor és Szakály Dénes ügyében a zalaiak megegyeztek a Videotonnal (utóbbi kölcsönbe kerülhet Zalaegerszegre), míg Klement Tibor, a Győri ETO ügyvezetője arról beszélt a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a Zalaegerszeg szerződtetné a kisalföldiek két brazil futballistáját, André Lamast és Ceolint.

A ZTE-nél az új szerzemények mellett egy másik nagy bejelentés is várható: a vezetők ígérete szerint ma nevezik meg a távozó vezetőedző, Csank János utódját. Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a poszt első számú várományosa Prukner László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik