Diósgyőr: továbbra is rajta tartják a szemüket Tisza Tiboron

Vágólapra másolva!
2011.08.16. 17:50
Címkék
A boon.hu regionális portál információi szerint a labdarúgó NB I egyik újonca, a Diósgyőr csatárposzton erősítene, és a jelöltek között továbbra is ott található a tavaszt Belgiumban töltő Tisza Tibor is.

„Tisza Tibort hónapokkal ezelőtt megkerestük, és azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk vele, rajta tartjuk a szemünket, meglátjuk, hogy az idő előrehaladtával találkoznak-e az elképzeléseink" – reagált Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője a boon.hu keddi felvetésére.hónapokkal ezelőtt megkerestük, és azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk vele, rajta tartjuk a szemünket, meglátjuk, hogy az idő előrehaladtával találkoznak-e az elképzeléseink" – reagált Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője a boon.hu keddi felvetésére.

Mint arról augusztus elején a Nemzeti Sport Online is beszámolt, Tisza Debrecenben edz, és arra számít, hogy sikerül külföldre szerződnie. Mivel szabadon igazolható, akár az átigazolási piac augusztus 31-i bezárása után is aláírhat.

Dudás ugyanakkor valószínűtlennek tartja azt a szintén lábra kapott pletykát, miszerint a DVTK újabb spanyol játékossal erősítene. A boon.hu emlékeztet: felkészülés kezdetén a diósgyőriek vezetője kilátásba helyezte, már nem változik a játékoskeret.

„Nem változott a korábbi álláspont. Mivel még nyitva van az átigazolási piac, minden előfordulhat – idézi a boon.hu Dudás Hunort. – Akár az is, hogy még érkezik új játékos, és az is, hogy nem. Ha találunk olyat, akit érdemes leigazolni, és biztosítani tudjuk a szerződtetéséhez szükséges pénzt, akkor lehet új játékosunk, ha nem, akkor viszont marad a jelenlegi keret, ami az eddig mutatott teljesítmény alapján megfelelő erősségűnek tűnik a kitűzött célok elérésére."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik