DVSC: az öngólosnál fölényesebb sikert vár a gólpasszadó a Fradi ellen

Vágólapra másolva!
2011.07.26. 16:43
Rezes László, a Debrecen remek formában lévő, az elmúlt két fordulóban több gólpasszt adó labdarúgója hasznosnak tartja a Vasasnál tett tavaszi kirándulását, és reméli, a Ferencváros elleni vasárnapi rangadón újabb győzelmet ünnepelhetnek – derül ki a Cívishír interjújából.

„Jót tettek velem, hogy kölcsönadtak a Vasasba – idézi a helyi portál Rezes Lászlót. – A környezetváltozás egyértelműen jó hatással volt rám, játszottam tavasszal tizenkét NB I-es meccset, ez hasznosabb, mintha az NB II-es csapatban játszom ugyanennyit, vagy ülök az NB I-ben a kispadon. Ha jobb labdarúgó nem is lettem, de rutinosabb mindenképpen. A futballista önérzetének jót tesz, ha érzi a bizalmat, és hétről hétre a kezdőben számítanak rá."

A játékos felelevenítette: néhány hónapja az angyalföldiekkel sikerült legyőznie a Fradit, és nem az volt az első sikere a zöld-fehérek ellen.

„Ahányszor a Fradi ellen játszottam, mindig nyertem. Tavasszal a Vasas játékosaként az Üllői útról jöttem le győztesen, igaz, hogy csak egy öngóllal, de nyertünk – mondta Rezes, majd a vasárnapi meccsel kapcsolatban hozzátette: – Ugyanúgy edzünk, mint máskor, de nyilván minden játékos tisztában van ennek a rangadónak a jelentőségével. Most nem öngólos győzelemre számítok, hanem fölényesebbre. No meg persze közönségszórakoztató játékra, mert minden bizonnyal sokan jönnek ki a meccsre, ki kell szolgálni a nézőket."

A Cívishír felvetésére, miszerint kívülről nagyon egységesnek tűnik a Loki, a játékos a következőképp reagált:

„Ahogy mondani szokták, egyben van a csapat. A pályán és azon kívül is. Sokat beszélgetünk a fiúkkal, a szakmai stábbal, elemzünk, értékelünk, tehát igazán komoly munka folyik. Hogy érik-e a bajnoki cím? A dobogó mindenképpen, de ha behúzzuk a kötelező győzelmeket a kiscsapatok ellen, akkor meglehet a bajnoki cím. Nem akarok én elkiabálni semmit, majd meglátjuk, mit hoz a jövő."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik