DVSC: Csatárként van rám szükség, nincs ezzel semmi baj - Kulcsár

Vágólapra másolva!
2011.07.18. 15:53
Címkék
A DVSC labdarúgócsapatának támadója, a Vasas elleni, 5–2-re megnyert bajnokin gólt és gólpasszt jegyző Kulcsár Tamás csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott szerepéről, a győztes NB I-es nyitányról.

„Jelen pillanatban Debrecennek csatárként van rám szüksége, és nincs ezzel semmi baj, igyekszem a maximumra törekedni – utalt a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában Kulcsár Tamás arra a felvetésre, hogy az elmúlt években inkább a középpályán futballozott.

„Mindenképpen azt várom magamtól, hogy minél sikeresebb legyek, ezzel is segítve a Lokit. Örülök, hogy a Vasas ellen jól ment. Nagy melegben kellett futballozni, de azt lehet mondani, hogy ehhez már hozzászoktunk, mert minden edzőmeccsünket hasonló kánikulában játszottuk. Nagyon jól sikerült a felkészülésünk, egységes jelen pillanatban a csapatunk. Teljes mindegy, melyik tizenegy lép pályára, hibázni nem lehet. Mindenkinek ugyanaz a feladata: győzelemre vezetni a DVSC-TEVA csapatát. A nemzetközi kupaindulás a cél, de nyugodtan kijelenthetem, hogy a bajnoki címért is harcban vagyunk, nem is lehet más az elvárás Debrecenben" – mondta Kulcsár, aki a legutóbbi szezon jelentős részében sérüléssel bajlódott, de ezt az idényt kiválóan, góllal és gólpasszal kezdte."

Az NSO ajánlja: Kulcsáré az évezred leggyorsabb nyitó gólja - videókkal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik