DVTK: a KTE elleni vereség után is Rados marad az első számú kapus

Vágólapra másolva!
2011.08.03. 08:45
Címkék
Veréb György, a Diósgyőr kapusedzője elismeri, hogy vasárnap, a Kecskeméti TE elleni hazai 2–1-es vereségben Ivan Rados kapus bizonytalansága is szerepet játszott, mert bár az első gólról nem tehetett, a másodikban benne volt. Ám egy rossz mérkőzés nem lehet elég ok arra, hogy leváltsák a kapuban a tavalyi idény egyik legjobbját.

„Ivan Rados jó kapus, ne feledjük el, hogy ő volt, aki az elmúlt bajnokság utolsó tizenhét mérkőzésén mindössze hét gólt kapott, és ő parádézott egy hete az Üllői úton is – mondta Veréb György, aki azt is elárulta, hogy a horvát kapusnak magánéletében is gondjai vannak, kisfiát ugyanis a meccs előtti napon 40 fokos lázzal vitték kórházba, és ezt a meccs alatt sem nagyon tudta kiverni a fejéből. – A bemelegítésnél is éreztem a bizonytalanságát, de amikor rákérdeztem, azt válaszolta, hogy rendben lesz minden. Sajnos nem így történt."

Veréb szerint azonban fontos, hogy a klubnak ki kell állnia a játékosa mellett.

„A kapusoknál nagyon fontos a bizalom, nem szerencsés mérkőzésről mérkőzésre váltani. Most azt gondolom, ha nem jelzi, hogy nem tudja vállalni a védést a Videoton ellen, akkor vele fog kezdődni a csapat névsora. Van még idő a szombati mérkőzésig, figyelem az edzéseken a teljesítményét, és eddig rendesen végzi a feladatát, úgy tűnik, sikerült túltenni magát a Kecskemét elleni mérkőzésen" – mondta Veréb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik