DVTK: az álomgólt szerző Tisza szerint türelemre van szükség

Vágólapra másolva!
2012.05.09. 11:21
Címkék
Tisza Tibor, a DVTK labdarúgócsapatának támadója parádés gólt szerzett a Pécs ellen a hétvégi fordulóban, amit Nyilasi Tibor megválasztott a Harmadik Félidőben a forduló találatának. Tisza amondó, türelemre van szükség a csapattal szemben, de az elmúlt meccseken már látható a fejlődés.

„Hiányzott már, hogy ilyen, kapussal szembeni szituációba kerüljek, és örülök neki, hogy sikerült értékesíteni. Nem úgy vettem át Bacsa Patrik nagyszerű labdáját, hogy na, most kicselezem a teljes védelmet, hanem ahogy jöttek sorban a védők, mindig próbáltam a legjobb döntést meghozni. Így sikerült, amit egyáltalán nem bánok. Fontosnak tartom, hogy nagyon jó pillanatban esett a gól: közvetlenül az első félidő lefújása előtt. És hogy mikor lőttem ilyen gólt? Újpesten is voltak szép találataim, de a DVTK mezében Pápán szereztem egy hasonló, sok cselt követő találatot kétezer-öt tavaszán. Bízom benne, hogy sok hasonló gólt fogok lőni a közeljövőben, és másfajtát is!″ – nyilatkozta Tisza a dvtk.eu-nak.

„Kezd a csapat egyre jobban összeérni. Azt látni kell, hogy február óta rengeteg változás történt a csapat háza táján, távoztak és érkeztek új játékosok, valamint volt egy edzőváltás is. A keret zöme most 'tanulja' az NB I-et, vagy azért, mert korábban az NB II-ben, vagy azért, mert más országban játszott. Mindenkinek meg kell szoknia a légkört, és ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Ősszel sokat bosszankodtunk az idegenbeli teljesítmény miatt, tavasszal viszont ez már a második sikerünk. Türelemre van szükség, már Győrben és a DVSC ellen is jól játszottunk, a Pécs ellen pedig egészen jól, és ez most eredménnyel is párosult. Folyamatosan fejlődünk, és ez biztató. Ütőképes csapat lehetünk, de ehhez tényleg türelemre van szükség.″dvtk.eu-nak.

„Kezd a csapat egyre jobban összeérni. Azt látni kell, hogy február óta rengeteg változás történt a csapat háza táján, távoztak és érkeztek új játékosok, valamint volt egy edzőváltás is. A keret zöme most 'tanulja' az NB I-et, vagy azért, mert korábban az NB II-ben, vagy azért, mert más országban játszott. Mindenkinek meg kell szoknia a légkört, és ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Ősszel sokat bosszankodtunk az idegenbeli teljesítmény miatt, tavasszal viszont ez már a második sikerünk. Türelemre van szükség, már Győrben és a DVSC ellen is jól játszottunk, a Pécs ellen pedig egészen jól, és ez most eredménnyel is párosult. Folyamatosan fejlődünk, és ez biztató. Ütőképes csapat lehetünk, de ehhez tényleg türelemre van szükség.″

PÉCSI MFC–DIÓSGYŐRI VTK 1–2


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik