DVTK: Seydinek szerződést kínálnak, pénteken szurkolói ankét

Vágólapra másolva!
2011.07.07. 13:16
Címkék
A DVTK labdarúgócsapata péntek este szurkolói ankétot tart, amelyen többek között az új igazolások, a középpályás Francisco Gallardo és a kapus Farkas Balázs is részt vesz. Az elmúlt napokban tesztelt Mouhamadou Seye biztosan nem lesz ott, rá nem tart igényt a szakvezetés, ellenben a másik próbajátékossal, L'imam Seydivel szeretnének szerződést kötni.

A DVTK labdarúgócsapata pénteken 20 órától közönségtalálkozót tart, amelynek helyszíne a Miskolc Pláza lesz. Az ankéton a tervek szerint az új igazolások közül Francisco Gallardo és Farkas Balázs, valamint további két meghatározó játékos, José Luque és George Menougong is részt vesz. A programon Benczés Miklós vezetőedző mellett a klub új marketingigazgatójával, Körmöndi Zoltánnal is találkozhatnak az érdeklődők.

Az osztrák TSV Hartberg elleni 4–1-es keddi vereséggel befejeződő bükfürdői edzőtáborozás idején két próbajátékos lépett pályára a DVTK-ban. A szenegáli-szlovák állampolgárságú Mouhamadou Seye és a szenegáli- francia L'imam Seydi, akik közül az utóbbi maradhat tovább a piros-fehérekkel.

Dudás Hunor ügyvezető a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, Seydivel tartanak az egyeztetések, neki szerződést kínálnak, viszont Mouhamadou Seye biztosan nem lesz a DVTK labdarúgója.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – DIÓSGYŐRI VTK
Érkezett: Francisco Gallardo (spanyol, SD Huesca– Spanyolország), Giák Tamás (Bőcs, kölcsönből vissza), Farkas Balázs (szabadon igazolható)
Távozott: Granát Balázs (Ausztria, ?), Polényi Gábor (Vasas-Híd, kölcsön után végleg), Faggyas Milán (Ausztria?)
Akivel tárgyalnak: L'imam Seydi (francia-szenegáli, FK Bodva – Szlovákia, próbajáték), Tisza Tibor (Újpest FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik