DVTK: Szerintem nem lesznek kiesési gondjaink - Lippai Ákos

Vágólapra másolva!
2011.06.23. 15:58
Címkék
Lippai Ákos, az élvonalba feljutó Diósgyőri VTK labdarúgója a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában csapata nyári terveiről, illetve NB I-es esélyeiről beszélt. A másodosztály előző idényének legjobb játékosának választott Lippai szerint a DVTK-nak nem lesznek kiesési problémái...

„Három és fél hét van hátra az élvonalbeli rajtig, nem hinném, hogy bármiről lemaradtunk volna. Ilyen rövid pihenőidő alatt nem lehet leépülni – az erőnléti edzéseket pedig amúgy is a téli felkészülésre szokás időzíteni. Most taktikai jellegű feladatokat végzünk, és sok-sok felkészülési mérkőzést játszunk. Nem lesz, nem lehet semmi baj, elvégre még a magyar átigazolási piac sem pörgött fel" – mondta Lippai Ákos.

„Óriási játékosmozgást senki se várjon – felelt Lippai arra a kérdésre, hogy vajon nagy lesz-e a jövés-menés a DVTK-nál. – Az persze tény, hogy erősíteni kell, de a klubvezetők négy-öt új labdarúgónál többet nem szeretnének szerződtetni. Összeszokott, jó társaság a miénk, felesleges lenne felforgatni a csapatot, csak mert feljutott."

„Az első évben stabilizálni kell a helyünket az élvonalban, de szerintem nem lesznek kiesési gondjaink. Megjártuk a poklok poklát. A centenáriumi év botrányos volt, a klub százegyedik születésnapját azonban feljutással ünnepeltük. És végre elmondhatjuk – sőt le is kopogom gyorsan –, hogy minden rendben. A klub biztos lábakon áll, és a fizetések is mindig idejében érkeznek. Kétezer-kilenc tele óta sokat megéltem már itt, tudom tehát, mennyire jó hírek ezek" – zárta gondolatait a 31 éves középpályás.

A LIPPAI ÁKOSSAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik