ETO: A bírónak nem osztályfőnököt kell játszania - Verebes

Vágólapra másolva!
2011.05.04. 13:53
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO pénteken a friss Magyar Kupa-döntős Kecskemét otthonába látogat. Verebes József, a győriek szaktanácsadója nehéz mérkőzésre számít Tomiszlav Szivics együttese ellen, de a Mágus a játékvezetők működéséről is kifejtette véleményét.

„Pénteken nehéz mérkőzésre számítok, A magyar bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, nem lehet biztosra menni egyetlen találkozón sem. A Szolnok egy-két remek meccsét idézném példaként arra, hogy az utolsók is okozhatnak nagy meglepetéseket az elsőknek. Érdekes és kiszámíthatatlan minden egyes összecsapás. Nagyon szoros küzdelemre lehet számítani pénteken is. A bajnokság véghajrájában már nem jó játékot, hanem irtózatos küzdelmet lehet várni a csapatoktól. A KTE kedden játszott a ZTE ellen. A héten két fontos mérkőzése van, az ETO-nak ki kell használni az előnyt, hogy a héten csak erre az egy meccsre készül és koncentrál a csapatunk" – idézi Verebest az eto.hu.

A Győr legutóbb tíz emberrel fejezte be a meccset a Paks ellen, a találkozó után Kassai Viktor játékvezető piros lapos kiállítása kapcsán fogalmazódtak meg kritikák a szurkolók részéről:

„Én azt mondanám, hogy a bírónak nem osztályfőnököt kell játszania. A játékvezetőnek észrevétlennek kell maradnia, mert a mérkőzés a játékról és a csapatokról szól. A síp hatalmával könnyű élni, az igazán fontos feladat a huszonkét játékost a pályán tartani" – tette hozzá Verebes József.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik